Decoratie Verzelen

Over Ons

Tijd voor verfraaiingswerken voor je woning? Overweeg je een opfrissing of een volledige herinrichting om een interieur met uitstraling te bekomen?

Decoratie Verzelen lost al uw verwachtingen in.

Jan Verzelen heeft al meer dan 30 jaar ervaring als schilder voor binnen- en buitenwerken. Ervaring en kennis die overging, en gaat, van vader op zoon. U kunt ook op hem rekenen voor:

  • Behangwerken
  • Vloerbekleding
  • Alle mogelijke decoratieve technieken

Jan is ook gespecialiseerd in kleuradvies en interieurontwerpen waarbij hij gebruik maakt van Photoshop voor een kleursimulatie. Voor een natuurgetrouwe afbeelding van een eigen 3D ontwerp wordt gebruik gemaakt van AutoCad zodat de klant een realistisch  idee heeft van het eindresultaat nog vóór de werken zijn uitgevoerd.

Door te kiezen voor Decoratie Verzelen, kiest u ook voor vakmanschap met een oog voor detail. Met een zeer grondige voorbereiding maken we het eindresultaat verfijnder en duurzamer. Op die manier garanderen we je een hogere kwaliteit en een langere levensduur van ons werk. In overleg met de klant streven we naar een fraai interieur die het best past binnen elk budget.

Voor de aflevering van het totaalpakket wordt er enkel samengewerkt met vaklui met naam in hun vakgebied. Door ons aanbod en samenwerkingen is de noodzaak om een interieurarchitect aan te spreken doorgaans overbodig.

Neem gerust contact op voor een afspraak, een vrijblijvende offerte of voor meer informatie.